icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Disponibilitate şi soluţii

img

Principala noastră preocupare este transportarea mărfurilor clienţilor noştri la timp şi în siguranţă. Pentru a face acest lucru posibil, asigurarea unei disponibilitati maxime este un factor cheie. Camioanele beneficiază de service şi piese originale, toate operatiile de întreţinere fiind realizate în unitatea proprie, dotată cu cele mai performante scule şi dispozitive speciale, deservite de personal bine pregatit.

DIANTHUS are o flotă formată din camioane MERCEDES şi VOLVO pentru care beneficiem de asistenţă tehnică 24-24 h în cadrul programelor specifice, ale căror reţele cuprinzătoare ne permit accesul la peste 1.000 de dealeri autorizaţi service în întreaga Europă.

Camioanele noastre beneficiază de asigurări complete (CASCO, R.C.A. şi C.M.R.), iar experienţa acumulată reprezintă o carte de vizită care ne recomandă şi ne implică deopotrivă.

Serviciile de transport oferite de DIANTHUS au făcut posibilă obţinerea încă din anul 2008 a standardului de calitate ISO 9001-2008, situaţie care ne-a diferenţiat pe piaţa transportatorilor de marfă oferindu-ne şi cadrul exigenţelor pe care le presupune calitatea.