icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Servicii

imgFlota si destinatii

Suntem specializaţi în transportul de mărfuri generale, şi începând cu anul 2015 am dezvoltat o linie de transport frigorific. Flota noastră este formată din 250 de camioane Mercedes Benz şi VOLVO cu 265 de semiremorci Krone şi Schmitz (standard, megatrailer şi double-deck). Mai mult de jumătate din semiremorci sunt specializate pentru transportul de anvelope.

De la nisipurile Antaliei şi până în gheţurile Suediei, nu există drum important al Europei pe care roţile camioanelor DIANTHUS să nu fi rulat. Efectuăm transport în tot spaţiul UE şi suntem deschişi oricăror noi destinaţii în statele emergente fiind receptivi la comenzi care în mod normal nu sunt accesibile companiilor concurente. Putem acoperi cu succes trasee noi şi categorii de mărfuri speciale, fiind consecvenţi unei flexibilităţi în care am crezut încă de la înfiinţare.

 

imgDisponibilitate şi soluţii

Principala noastră preocupare este transportarea mărfurilor clienţilor noştri la timp şi în siguranţă. Pentru a face acest lucru posibil, asigurarea unei disponibilitati maxime este un factor cheie. Camioanele beneficiază de service şi piese originale Volvo, toate operatiile de întreţinere fiind realizate într-o unitate specializată dotată cu cele mai performante scule şi dispozitive speciale, deservite de personal bine pregatit.

Având o flotă formată din camioane VOLVO beneficiem de asistenţă tehnică
24-24 h în cadrul programului Volvo Action Service a cărui reţea cuprinzătoare ne permite accesul la peste 1.000 de dealeri şi furnizori Volvo în întreaga Europă.

Camioanele noastre beneficiază de asigurări complete (CASCO, R.C.A. şi C.M.R.), iar experienţa acumulată reprezintă o carte de vizită care ne recomandă şi ne implică deopotrivă.

Serviciile de transport oferite de DIANTHUS a făcut posibilă obţinerea standardului de calitate ISO 9001-2000 situaţie care ne-a diferenţiat pe piaţa transportatorilor de marfă oferindu-ne şi cadrul exigenţelor pe care le presupune calitatea.