icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Despre noi

imgTrecut si viitor

La începutul anilor '90, nevoia de transport de mărfuri îşi făcea apariţia, iar în 1993 compania DIANTHUS s-a înfiinţat pentru a oferi servicii de transport şi logistică pe o piaţă care avea să se dezvolte permanent. Cerintele pentru servicii de transport de calitate au crescut continuu iar compania a încercat mereu să răspundă acestor solicitări.

Ne-am dorit sa avem cele mai moderne şi bine echipate camioane care să ne ofere performanţă, eficienţă cu un impact cât mai redus asupra mediului, şi am reusit. În acest sens, am fost primul transportator din România care a achiziţionat camioane Volvo cu normă de poluare Euro 5 în anul 2006. Credem într-un transport cât mai eficient şi cât mai curat, în prezent indeplinim standardele europene antipoluare fiind totodată printre cei mai receptivi transportatori români faţă de această tendinţă. Domeniul transporturilor este unul în care credem, şi ne implicăm în această industrie, fiind membru al U.N.T.R.R. încă de la infiinţare. Ne preocupă permanent solicitările clienţilor noştri lucru care ne face să devenim din ce în ce mai buni, să ne creem un model de transport competitiv, cu un grad ridicat de adaptabilitate.

imgProiecte

DIANTHUS mai înseamnă un management inovativ şi orientat către performanţă, grijă faţă de valoarea profesională şi parteneriate de durată cu clientii, furnizorii si colaboratorii sai. Efectele acestora se văd pe şoselele Europei unde 250 de camioane moderne, cu o medie de vârstă de maxim 3 ani transportă, indiferent de oră sau anotimp mărfurile clienţilor, rapid şi în condiţii de siguranţă deosebite.

Ne-am dezvoltat continuu in cei peste 20 de ani, iar astazi suntem o companie care privim spre viitor mărindu-ne permanent capacitatea de transport.

"Puterea unei companii de transport stă în înţelegerea dorinţelor clienţilor şi capacitate de a răspunde prompt cu tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a le rezolva solicitările. Nu există client cu solicitări imposibile atunci când există un preţ corect pentru acestea" Adrian Alexandru Dinoiu - manager general DIANTHUS

imgEchipa Dianthus

Structura organizatorica:

1. Director general
2. Departament transport comercial:
    - Director general.
    - Coordonare transport intern-extern.
    - Facturare.
    - Deconturi.
3. Departament tehnic-administrativ
4. Departament ecomnomic
5. Birou juridic. Resurse umane.